loading
about image

Slimme laadoplossingenLaadoplossingen voor MKB bedrijven

Als de keuze voor het elektrisch vervoer is gemaakt dan volgt de keuze voor de beste laadoplossing voor uw bedrijf. Het is belangrijk om een stappenplan te maken vanuit het perspectief van de eindsituatie van het laadplein. De ervaring leert dat de volgende stappen voor het realiseren van schaalbare laadinfra relevant zijn:

  • icon Het voorbereiden van de (eind)opstelling van de laadpalen. Door tijdig voorbereiding te treffen wordt straks geld bespaart op het aanpassen van de meterkast en graafwerk
  • icon Start met het verzamelen data over ritten en laadprofielen
  • icon Signaleer tijdig knelpunten van capaciteit (kW/uur) en bezetting/effectiviteit (kW/sessie)
  • icon Integreer de data van het laden met data van het wagenmanagement systeem om een dynamisch laadprofiel te ontwikkelen
  • icon Optimaliseer het laden door de inzet van eigen groene energie en inspelen op de laagste prijzen op de flex markt bij het opladen van batterijen

Met onze ervaring kunnen we u van een passend antwoord voorzien. Onze aanpak daarbij is uniek, we kijken niet alleen naar de situatie van nu maar ook naar de wensen en behoeften van morgen. Naast het plaatsen van de meest geschikte laadpaal helpen wij ondernemers met het maximaal benutten van de laadcapaciteit en maken we het mogelijk om zonder verzwaring van de bedrijfsaansluiting het aantal laadpalen in de toekomst uit te breiden. Het is met onze aanpak zelfs mogelijk om snelladers te plaatsen bij bedrijven met een kleine bedrijfsaansluiting. Meer auto’s kunnen gebruik maken van dezelfde laadpaal en de laadtijd is aanzienlijk korter dan bij gewoon laden. Daarmee wordt het plaatsen van laadpalen een integraal onderdeel van uw vervoerslogistiek.


about image

Laadinfravoor bedrijven

De keuze voor de beste laadpalen is afhankelijk van verschillende factoren. We horen vaak dat bedrijven niet precies weten hoe tot een beste keuze te komen. Wat is belangrijk voor nu en in de toekomst. Wij kijken graag met u mee en houden rekening met de wensen en uw toekomstige situatie. Samen lopen we het volgende stappen plan door.

  • icon Bepaal het aantal benodigde laadpalen
  • icon Kies de beste laadsnelheid bij uw bedrijfsproces
  • icon Maak een toekomstbestendige keuze
  • icon Afspraken over het gewenste niveau van beheer
  • icon Financiering

Het antwoord op deze vragen is niet uniform, iedere situatie is uniek. Wij komen daarom graag bij uw bedrijf op bezoek om advies te geven over de meest geschikte laadoplossingen en de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. We hebben een breed assortiment, van een enkele laadpaal, dubbele laadpaal en multiladers tot snelladers voor bedrijven van verschillende gerenommeerde leveranciers. We zijn merkonafhankelijk en zorgen voor de beste oplossing conform uw wensen en passend bij uw bedrijfsvoering. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben ervaring met elke situatie. Met de juiste keuze bent u goed voorbereid op de toekomst en kunt u later gemakkelijk het aantal laadpalen uitbreiden. Wij ontzorgen u van A tot Z, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Transport en taxi
bedrijven

Reistijd telt. We kijken samen met u naar de optimale invulling van de rijtijden door de laadtijd te minimaliseren of optimaal te combineren met de rusttijden. De gerichte inzet van snelladers helpt uw medewerkers weer snel op weg. Onze modulair op te bouwen snelladers zijn betaalbaar en afgestemd op het gevraagde gebruik.

Laden voor groot lease
wagenpark

Uw medewerkers zijn veel onderweg naar klanten. Elke medewerker wil graag gebruik maken van de laadfaciliteiten op kantoor. We helpen ondernemers om de beschikbare laadcapaciteit zo goed mogelijk te verdelen onder de medewerkers. De inzet van onze multiladers voorkomt dat personeel uit de vergadering moet lopen om de auto van de laadplek te halen. We kunnen tevens extra laadpalen plaatsen boven de maximale capaciteit van uw aansluiting door gerichte inzet van batterijen.

Vastgoed

Bent u actief in de vastgoedsector en op zoek naar laadoplossingen voor uw pand(en)? Naast complete ontzorging hebben wij een verdienmodel ontwikkeld, waarmee u het rendement op de investering kunt volgen en optimaliseren. We kijken daarbij naar de mogelijkheden van het pand en of gebruik gemaakt kan worden van interessante omgevingsfactoren. De aanwezigheid van goede laadinfrastructuur zal ten goede komen aan de waardering van uw pand en de verhuurbaarheid.

Horeca

De aanwezigheid van laadpalen heeft een positieve impact op uw bedrijfsvoering. Wij kunnen u volledig ontzorgen inclusief de financiering van enkele laadpalen tot (mini)laadplein.


Vraag nu een offerte aan

Geef uw wensen door via het formulier.